Kutyasuttogó bemutató és szeminárium
"A kutyák nagyon is tisztában vannak azzal, hogy mi vagyunk Földünk  egyik csúcsragadozója. Ők még emlékeznek, és minket is emlékeztetni szeretnének arra a szövetségre, amely  a fejlett mai embertípus elődei és a canis lupus között jött létre! Ez a szövetség csak a kölcsönös megértés, tisztelet és bizalom alapjaira helyezve jöhetett létre. Ennek ma is élő eredménye és gyümölcse a kutya hűsége. Vajon mi emberek hűek vagyunk-e ehhez az sokévezredes szövetséghez?


A statisztikai adatok, melyek szerint a kutyatartók 90%-a küszködik kutyanevelési problémákkal azt mutatják, hogy mára már csak kevesen."   (Kiss Gábor: Kutyasuttogó szeminárium)43/A. §
(1) Az állatokkal szembeni megfelelő magatartásra, gondoskodásra nevelést, az állatok megismertetését az iskolai általános képzésbe, a szakképzésbe és az ismeretterjesztésbe be kell építeni.

(2) Az (1) bekezdésben meghatározott feladatok végrehajtását az állami és önkormányzati szervek, valamint az oktatási intézmények kötelesek előmozdítani.

(3) Az állam az állatokkal szembeni megfelelő magatartásra neveléssel összefüggő feladata ellátásáért való felelőssége körében, a szükséges ismeretek széles körű terjesztésével, tájékoztatások, képzések, oktatás biztosításával járul hozzá az állatok jóllétét figyelembe vevő szemlélet kialakításához.

(idézet a hatályos Állatvédelmi törvényből!)
Régi álmom vált valóra ezzel a tv. cikkellyel!
Eddig a közoktatás nem foglalkozott a velünk élő társállatok viselkedéséről való tanítással. 
Nagyrészt a hibás emberi kommunikációnak köszönhetőek a kutyatámadások! 
Itt az idő változtatni, és ez már törvényi előírás is! 
2 órás bemutatóval, szemináriummal állok az érdeklődők, a felelős iskolák, iskolaigazgatók, önkormányzatok rendelkezésére! 
Érdeklődni lehet a +36 70 344 3957-es telefonszámon és a boldogkutya@live.com e-mail címen!